10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kardemir Genel Müdürü ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sedat Namal kutlama mesajı yayınladılar.
Kardemir Genel Müdürü Fadıl Demirel yayınladığı mesajında; “Kamuoyunun aydınlatılmasında gazetecilik mesleğinin çok büyük bir önemi var. Bu mesleği icra eden gazetecilerimiz meşakkatli ve zor bir iş yapıyorlar. Kamuoyuna haberlerin aktarılmasında aralıksız olarak görev yapan tüm gazetecilerimize kolaylıklar diliyor ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum” dedi.
Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sedat Namal da; “Kamuoyunun haber alma hakkının en önemli temsilcisi olan basınımız, kurumlar ve halkımız arasında doğru ve eksiksiz haber akışı görevini üstlenmektedir. Her türlü zor şartlarda dahi mesai mefhumu gözetmeden çalışan basınımızın değerli çalışanlarının 10 Ocak Dünya Gazeteciler Gününü en içten dileklerimle kutlar, başarılar dilerim” dedi
basın günümüz geç olsada kutlu olsun