WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Şahin’den Vergili’ye Cevap

Bu haber 15 Şubat 2015 - 19:58 'de eklendi ve 4.799 kez görüntülendi.

[jwplayer mediaid=”14102″]Almanya’da düzenlenen Karabüklüler Sevgi Gecesi’nde Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’den Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye cevap geldi.

Bilindiği gibi Başkan Vergili düzenlenen gece öncesi geceye katılmayacağını söylemiş ve çeşitli iddialarda bulunmuştu. Vergili geceyle ilgili akçeli dedikodular olduğunu söylemiş hem de gecenin siyasi bir gece olduğu anlamına gelen sözler sarfetmişti. İşte Vergili’nin bu sözlerine Şahin Almanya’daki Sevgi Gecesinde yanıt verdi.

Şahin; “Hiç bir arkadaşımız buraya çıkar amaçlı gelmedi. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili arkadaşımız geceyle ilgili açıklama yaptı. Kendisinin burada olmasını arzu ederdik. Gelseydi sizlere de hitap ederdi. Ancak geceye katılmama gerekçesini açıklarken AK Parti’nin yani bizim büyükşehirlerden göstereceğimiz 8 milletvekili adayının tespit edeceğimizi ve bu geceyi de o nedenle düzenlediğimizi belirtti. O nedenle katılmadığını söylüyor. Bu doğru değildir. Bu gece siyasi bir gece değildir. Bende huzurunuzda siyasi kimliğimle değil hemşehriniz olarak bulunuyorum. Bu açıklamasını büyük bir talihsizlik olarak görüyorum. Bu geceye katılmayıp bizlere çamur atmasını üzüntüyle karşılıyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.