WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Karabük Pomem 13.Dönem Mezunlarını Verdi

Bu haber 09 Haziran 2014 - 13:06 'de eklendi ve 4.141 kez görüntülendi.

Karabük Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğünde eğitimlerini tamamlayan 464 Polis adayı yemin ederek mesleğe adım atarken, onları mutlu gününde aileleri yalnız bırakmadı.

POMEM Müdürlüğünde yapılan mezuniyet törenine Karabük Valimiz Yardımcısı Abidin Ünsal, Tarkan Keskin, Karabük Milletvekili Osman KAHVECİ, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Samit TOKMAK, İl Emniyet Müdürümüz Serhat Tezsever, Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, TSO Başkanı Sedat NAMAL, Karabük Gazeteciler Ve İletişimciler Derneği Başkanı Osman Çetinkaya, daire müdürleri ile polis adaylarının aileleri katıldılar.

Tören, POMEM Müdürlüğümüz öğrencilerinin koşar adımlarla törenin yapılacağı alana gelerek, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Törende konuşan Karabük POMEM Müdürü Hüseyin Zengin ise, 6 aylık bir eğitimden sonra 464 polis memurunu daha teşkilata katmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığını devam ettirmesi, vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamasının en önemli güvencelerinden biri Emniyet teşkilatıdır. 2014 yılı itibarıyla her rütbeden yaklaşık 250 bin kişilik Emniyet hizmetleri sınıfı kadrosu ile yaklaşık 60 milyon vatandaşımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, Polis teşkilatımızın görev ve sorumluluğu içindedir. Emniyet teşkilatı, Demokratik toplum, güçlü toplum, güçlü devlet modelini oluşturma yolunda, yasalarla kendine verilen görevleri, yüksek bir öngörüyle yerine getirmeye çalışmaktadır” dedi.

pomemmmm

Tören daha sonra ilk ona giren öğrencilere protokol tarafından ödüllerinin verilmesiyle devam etti.

Tören ödül töreninin ardından dönem birincisi Adem Aydemir’in yaş kütüğüne plaket çakmasıyla devam etti.

Mezuniyet töreni, mezun olan polis adayı öğrencilerin Türk Bayrağı ve silah üzerine ellerini koyarak hep bir ağızdan yemin etmesiyle sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.