WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Safranbolu Ramazana Hazır

Bu haber 18 Haziran 2014 - 12:48 'de eklendi ve 3.173 kez görüntülendi.

tt_wq

Safranbolu Ramazana Hazır

Her Yıl Çeşitli Etkinlikler ve Mahalle İftarları İle Ramazan Ayını Renklendiren Safranbolu Belediyesi, Bu Yılda Ramazan Ayının Dolu Dolu Geçmesi İçin Çalışmalarını Tamamladı.

Her yıl daha da kaliteli etkinlikleri vatandaşların hizmetine sunan Safranbolu Belediyesinin bu yıl Ramazan etkinliklerinde yine adından söz ettireceğini kaydeden Başkan Aksoy; ” Safranbolu Ramazan ayı denince ülkemizde ilk akla gelen yerlerden birisi olacak. Bu konuda çok iddialıyız. Ramazan ayının halkın kaynaşması, kardeşlik ve birleştirici özelliğini yansıtmak için “ Safranbolu Ramazan Akşamları “ adı altında özel etkinlikler yapıldığını bu yılın hazırlıklarının tamamlandığını, Safranbolu’nun ve Safranbolu Belediyesinin Mübarek Ramazan Ayına hazır olduğunu ifade etti”
Başkan Aksoy; “ Birbirinden güzel programlarla dolu Ramazan akşamlarını yaşayacağız.  Safranbolu Ramazan Ayı denilince ülkemizde ilk akla gelen yerlerden birisi olacak. İlçemiz tarihi konakları ve Osmanlı mimarisi ile eski Ramazan aylarını yaşatabilecek çok özel bir yer. Bundan yola çıkarak bu özlemi gidermeyi hedefliyoruz. İlçemizde Ramazan ayını geçirmeyi tercih edenler, ramazan etkinlikleriyle tarihin derinliklerine de yolculuğa hazır olmalılar. İnşallah daha önceki yıllarda olduğu gibi her mahallede yapacağımız iftar yemekleri vesilesi ile hem vatandaşlarımız ile buluşma fırsatımız hem de eski ramazan ve komşuluk ilişkilerimizi güçlendireceğiz. Vatandaşlarımız dolu dolu bir Ramazan ayına hazır olsunlar” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.