WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

AK Parti’nin Karabük adayı Özkan Çetinkaya…

Bu haber 17 Ocak 2024 - 15:34 'de eklendi ve 4.837 kez görüntülendi.

31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde adaylar netleşmeye başladı. AK Parti Karabük merkez için günlerdir Özkan Çetinkaya’nın adı geçerken, Çetinkaya’nın adaylığının bugün kendisine bildirildiği öğrenildi.

Özkan Çetinkaya yarın Ankara’daki programa katılmak için hazırlanıyor.

AK Parti Meclis üyeliği yapan Özkan Çetinkaya yaklaşık 3 yıl sürdürdüğü merkez ilçe başkanlığı görevinden Belediye Başkan adaylığı başvurusu için istifa etmişti.

Özkan Çetinkaya Kimdir?

1988 Karabük doğumlu olan Özkan Çetinkaya, ilk, orta ve lise öğrenimini Karabük’te tamamladıktan sonra İşletme ve Dış Ticaret Bölümlerinden mezun oldu. 2008-2012 yıllarında üniversite eğitimi esnasında çeşitli sivil toplum kuruluşlarında ve sonrasında 2012 yılından bu yana AK Parti Karabük teşkilatlarında, Gençlik Kolları İl Başkanı, Karabük Belediye Meclis Üyesi, Merkez İlçe Başkanlığı ve AK Parti Genel Merkez Büyük Kongre Delegeliği başta olmak üzere çeşitli görevler üstlendi.

Özkan Çetinkaya, çeşitli sektörlerde iş alanı ve istihdam oluşturan bir şirkette yönetici olarak görev yapmaktadır.
Ayrıca birçok sivil toplum kuruluşunda saha çalışmalarında bulunmaktadır.

Evli ve 1 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.