WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Karabük’te akıntıya kapılan çocuğun hayatını kaybetmesi

Bu haber 01 Temmuz 2014 - 16:33 'de eklendi ve 2.734 kez görüntülendi.

cen_z

Karabük’te akıntıya kapılan çocuğun hayatını kaybetmesi

Serinlemek için girdiği Araç çayında boğulma tehlikesi geçirdikten sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 14 yaşındaki Özkan Öncü, toprağa verildi

Karabük’te Serinlemek için girdiği Araç çayında boğulma tehlikesi geçirdikten sonra bir haftadır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 14 yaşındaki Özkan Öncü, toprağa verildi.

Ankara Dışkapı Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybeden Öncü’nün cenazesi, burada ailesi tarafından alınarak Kurtuluş Mahallesi’ndeki evine getirildi.

Burada helallik alınmasının ardından Meriç Camisi’ne getirilen Öncü’nün cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Ulus ilçesindeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Arkadaşlarıyla 23 Haziran’da Araç Çayı kenarına piknik yapmaya giden Öncü,  serinlemek için girdiği suda akıntıya kapılarak yaklaşık 1,5 kilometre sürüklenmişti. Olay yerine gelen polis ekiplerince sudan çıkartılarak kalp masajı yapılan Öncü, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılmıştı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.