WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

İSTANBUL EF-DER ADATEPE’Yİ KARABÜK’E UĞURLADI

Bu haber 25 Şubat 2024 - 18:24 'de eklendi ve 3.458 kez görüntülendi.

İYİ Parti’nin Karabük Belediye Başkan Adayı Abdullah Adatepe seçim çalışmalarına başlamak için İstanbul İstanbul Eflanililer Derneği tarafından Karabük’e uğurlandı.

İstanbul Eflanililer Derneği eski başkanı ve İYİ Parti’nin Karabük Belediye Başkan Adayı Abdullah Adatepe için bugün İstanbul EFDER derneği tarafından istişare toplantısı düzenlendi. İlk olarak Eyüpsultan Camii ziyareti ile başlayan toplantıya İstanbul’da bulunan hemşerileri ve Eflanili iş insanlarının da katıldı. Toplantıda Karabük Belediyesi adaylığı için yapılacak proje ve seçim çalışmaları konuşuldu. İstanbul EFDER’den toplantıya dair şu açıklama yapıldı;

“Eflanili iş insanlarımız ile beraber Sayın Abdullah ADATEPE Başkanımızı Karabük’e uğurladık!

İstanbul Eflanililer Derneği Eski dernek başkanımız Sayın Abdullah Adatepe’nin İYİ Parti Karabük belediye Başkanlığı adaylığı için çıktığı bu yolda, başarılar dileriz.

İstanbul’daki hemşerilerimiz ile birlikte Sabah Eyüpsultan camii ziyareti ile başlayıp, sonrasında Karabük Belediyesi adaylığı için yapılabilecek her türlü proje ve seçim çalışmaları hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdik.

Abdullah Adatepe Başkanıma çıkmış olduğu bu yolda başarılar diler, Karabük’te yaşayan her bir Eflanili hemşerimizin Karabük Belediyesi başkanlığına adaylığı sürecinde destek ve yardımlarını bekliyoruz.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.