WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Vergili, Berberler ve Kuaförler Buluştu

Bu haber 25 Şubat 2024 - 21:23 'de eklendi ve 1.932 kez görüntülendi.

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Rafet Vergili, Kanyon Düğün Salonunda düzenlenen akşam yemeğinde Karabük’teki berberler ve kuaförler ile bir araya geldi.

Düzenlenen akşam yemeği programına Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu, Karabük Berberler, Kuaförler, Güzellik Salonu ve Temizlik Odası Başkanı Erol Işık ile Karabük’teki berberler, kuaförler ve aileri katıldı.

Düzenlenen akşam yemeği programında bir konuşma yapan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “ 2009 senesinde Karabük Belediye Başlanlığı için adaylığımı açıkladığında ilk toplantımı sizlerle yaptım. Çünkü benim tanınırlığım %5’dı. Sizlerin bizi daha iyi tanıtabileceğinize inandık. Sizlerle birliktede 3 dönemdir başarıya ulaştık. 4. dönemimizde de yine sizlerle beraber başarıya ulaşacağıma inanıyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.