WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

KARALAR MAHALLESİNDE TAZİYE YEMEĞİ KALDIRILDI

Bu haber 01 Haziran 2024 - 15:14 'de eklendi ve 2.394 kez görüntülendi.

Çerkeş’in Karalar Mahallesinde cenazelerde ikram edilen taziye yemeği uygulaması kaldırıldı.

2024 Yerel seçimlerinde halkın teveccühü ile göreve gelen Karalar Mahallesi Muhtarı Şenol Settaşı, mahalle de yaptığı icraatlarla adından çokça söz ettiriyor. Mazbatasını almasıyla birlikte söz verdiği vaatlerini bir bir yerine getiren muhtar Settaşı ilk olarak çarşı merkezinde muhtarlık ofisini açtı. Ardında seçim vaadi olan taziye çadırı, masa ve sandalyeleride muhtarlık envanterine kazandırdı.

Mahallenin çeşitli yerlerine 35 adet dilek ve şikayet kutusu yerleştiren muhtar Settaşı, mahalle sakinlerinin taleplerini değerlendiriyor. Çok sayıda gelen talepleri çözüme kavuşturan muhtar Settaşı cenazelerde taziye yemeklerinin kaldırılmasını isteyen mahalle sakinlerinin taleplerine kayıtsız kalmadı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.