WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

KASİD’İN OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bu haber 01 Haziran 2024 - 19:00 'de eklendi ve 2.128 kez görüntülendi.

Karabük Sanayici ve İş İnsanları Derneği Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Çetin İpek güven tazeleyerek yeniden Dernek Başkanı seçildi.

Karabüklü sanayici ve iş insanlarının bir araya gelerek kurdukları bir sivil toplum kuruluşu olan Karabük Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KASİD), 27 Aralık 2022 tarihinde kuruldu.

İstanbul merkezli olarak 34 üye ile kurulan KASİD, Karabüklü iş insanlarının yoğun ilgisi ile üye sayısını günden güne artırıyor. İstanbul’un yanı sıra Karabük, Kocaeli, Bursa, Antalya, Ankara gibi değişik illerde ticaretin ve iş hayatını sürdüren üyeleriyle faaliyetlerine devam ediyor.

Birçok farklı sektörü bünyesinde barından KASİD, bugün İstanbul’da olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Çetin İpek güven tazeleyerek yeniden dernek başkanı seçildi.

Genel Kurula Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa, Eflani Belediye Başkanı Hüsnü Akın, Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Prof. Dr. Nurettin Yiyit, İstanbul, Bursa ve Kocaeli’nde bulunan KASİD üyeleri katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.