WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

KURSİYERLER SERTİFİKALARINI ALDI

Bu haber 12 Haziran 2024 - 12:29 'de eklendi ve 1.057 kez görüntülendi.

Karabük Belediyesinin destek verdiği 1-7 Haziran tarihleri arasında kutlanan “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” kutlama programı kapsamında Esentepe Mahallesi Mescid-i Aksa Sosyal Yaşam Merkezinde Sertifika töreni düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşının okunması ile başlayan tören gösteriler ile devam etti. Daha sonra Mescid-i Aksa, Esentepe, Kapullu ve Kutuluş Mahallelerinde ki Sosyal Yaşam Merkezlerinde Hayat boyu öğrenme kurslarına katılan kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.

Sertifika töreni sonrasında açılış kurdelesinin kesilmesi ile birlikte yıl boyunca kursiyerler tarafından üretilen ürünlerin sergisi gezildi.

Etkinliğe Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Karabük İl Ticaret Müdürü Feridun Karataş, Karabük Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürü Ahmet Kabadayı, usta öğreticiler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.