WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

KARÇEL ESKİ GENEL MÜDÜRÜ UYGAR SEZİŞER’E YENİ GÖREV

Bu haber 13 Haziran 2024 - 13:00 'de eklendi ve 3.766 kez görüntülendi.

KARDEMİR’in bağlı kuruluşu olan KARÇEL A.Ş’nin eski Genel Müdürü Uygar Sezişer, QUA Granite Şirketinde Genel Müdür Yardımcısı oldu.
Beş yıl boyunca KARÇEL A.Ş’de Genel Müdürlük yapan ve geçtiğimiz günlerde görevinden ayrılan Uygar Sezişer, Türkiye’nin en büyük granit üretim şirketi olan QUA Granite Genel Müdür Yardımcısı olarak yeni görevine başladı.
QUA Granite şirketinden KAP’a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;” Şirketimizde, Uygar Sezişer Süreç Geliştirme ve İdari İşlerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başlamıştır.
Uygar Sezişer lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Bölümünde tamamlamıştır. Kariyerine 2004 yılında Gölcük Tersane Müdürlüğü Planlama ve Keşif Teğmeni olarak başlamış, 2005-2012 yılları arasında Gemak Tersanesi İşletme Mühendisi olarak devam etmiştir. 2012-2019 yılları arasında Kardemir A.Ş’de sırasıyla Yatırımlar Proje Mühendisi, Yönetim Kurulu Danışmanı ve Yatırımlardan sorumlu Proje Başmühendisi olarak çalışmıştır. 2019-2024 yılları arasında Karçel A.Ş.’de Genel Müdür olarak görev yapmıştır.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.