WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

KBÜ MİNİK MEZUNLARINI VERDİ

Bu haber 14 Haziran 2024 - 13:45 'de eklendi ve 1.134 kez görüntülendi.

Karabük Üniversitesi Demir Çocuk Anaokulu öğrencilerinin yıl sonu gösterisi ve mezuniyet töreni, renkli ve eğlenceli görüntülere sahne oldu.
Karabük Üniversitesi 15 Temmuz Şehitler Konferans Salonunda yapılan programa Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Solmaz ve Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Çocuk Gelişimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Mücahit Yuvacı, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. Bu yıl 13’üncüsü gerçekleşen mezuniyette KBÜ Demir Çocuk Anaokulundan toplam 36 öğrenci mezun oldu.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program Demir Çocuk Anaokulu Korosunun dinletisi ile devam etti.
Dinletinin ardından program protokol konuşmaları ile devam etti.
Programda miniklerin yıl sonu gösterileri ve mezuniyet sevinçleri renkli görüntülere sahne oldu.
Gösterilerin ardından mezun olan öğrencilere hediye takdimi yapıldı. Program hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.