WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

KBÜ İLE SGK ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Bu haber 05 Temmuz 2024 - 12:00 'de eklendi ve 791 kez görüntülendi.

Karabük Üniversitesi ile Sosyal Güvenlik Kurumu Karabük İl Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.
Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Sosyal Güvenlik Kurumu Karabük İl Müdürü İsmail Yıldırım’ı Rektörlük makamında misafir etti. Ziyarete, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş ve Genel Sekreter Lütfü Köm eşlik etti.
Ziyaretin ardından Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ve Sosyal Güvenlik Kurumu Karabük İl Müdürü İsmail Yıldırım arasında iş birliği protokolü imzalandı.
Karabük Üniversitesi ve Sosyal Güvenlik Kurumu Karabük İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile Emekliler Yılı kapsamında ortak faaliyetler yürütülmesi, gerçekleştirilecek etkinliklerde iş birliği, eşgüdüm ve koordinasyon sağlanması amaçlanıyor.
Protokol çerçevesinde taraflar, etkinliklerin düzenlenmesi ve duyurulmasında ortak hareket edecek. Karabük Üniversitesi, “Üçüncü Yaş Üniversitesi”, “Yaşam Boyu Öğrenme Merkezi” ve “Sürekli Eğitim Merkezi” gibi programlar açarak emeklilerin bu hizmetlerden yararlanmasını sağlayacak. Ayrıca emekliler için özel sempozyumlar, paneller ve konferanslar düzenlenecek. SGK Karabük İl Müdürlüğü ise, üniversitenin emeklilere sağladığı ayrıcalıklar ve etkinliklerle ilgili bilgilendirme yapacak, başvuruları alarak üniversiteye iletecek ve düzenlenecek etkinliklerin duyurulmasını sağlayacak. Bu iş birliği ile emekliler, üniversitenin sosyal ve spor tesislerinden, kütüphanesinden ve uzaktan eğitim programlarından faydalanabilecek. Ayrıca dijital okuryazarlık eğitimleri, girişimcilik programları ve sanat atölyeleri gibi çeşitli kurs ve etkinlikler de düzenlenecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.