WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

KARABÜK TABİP ODASI BAŞKANI UZUNCU “ONU VE GİDİŞİNİ ASLA UNUTAMAYACAĞIZ“

Bu haber 06 Temmuz 2024 - 12:05 'de eklendi ve 2.065 kez görüntülendi.

Karabük Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Halil Berkay Uzuncu, Konya’da görevi başında bir hasta yakınının silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden Uz. Dr. Ekrem Karakaya’nın ölümünün 2. Yıl dönümü dolaysıyla bir anma mesajı yayınladı. Uzuncu mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bugün Ekrem Karakaya’nın, Ekrem abimizin katledilmesinin ikinci yıl dönümü. 6 Temmuz 2022 günü ölüm haberini aldığımız zaman hepimiz inanamamış ve kabullenememiştik. Bu kabullenemeyişin üzerinden iki yıl geçmesine rağmen hala acımız taze… Ekrem abi gibi iyi niyetli, kendini mesleğine adamış, bizlere birçok şey öğretmiş birinin yerini doldurmak mümkün değil. Beraber nöbet tuttuğumuz günler, acilde beraber baktığımız hastalar, boşluk bulabildiğimiz o beş dakikalık aralardaki sohbetler hala bugün gibi hepimizin aklında. Ondan birçok şey öğrenen meslektaşları olarak onu ve gidişini asla unutamayacağız.
Sağlık camiası olarak sıfır tolerans gösterilerek sağlıkta şiddetin sona erdirildiği, korkusuzca ve hak ettiğimiz saygınlığa tekrar erişerek mesleğimizi yapabildiğimiz günlere erişmek en büyük arzumuzdur. Bizler mesleğimizin ve vicdani değerlerimizin verdiği sorumluluklar altında işini yapmaya çalışan insanlarız. Herkesten önce halkımızın bunun bilincine varması ve can güvenliği derdine düşmeden huzur içinde görevlerimizi yerine getirebilmemiz için bizlere anlayış göstermesi gerektiğini bilmesi bütün yasal düzenlemelerden çok daha önemli bir husustur.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.