WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

KARABÜK MERKEZLİ 3 İLDE ‘KUYU-10’ OPERASYONU

Bu haber 20 Temmuz 2024 - 11:37 'de eklendi ve 1.960 kez görüntülendi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Karabük merkezli 3 ilde düzenlenen “Kuyu-10” operasyonunda elebaşılığını S. Y. ve İ. Y.’nin yaptığı suç örgütünün çökertilerek, 11 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde, Karabük İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu Karabük, İstanbul ve Ankara’da “Kuyu-10” operasyonunun düzenlendiğini belirtti.
Operasyonda aralarında örgütün elebaşılığını yapan S. Y. ve İ. Y.’nin de bulunduğu 11 suç örgütü üyesi şüphelinin yakalandığını bildiren Yerlikaya, şüphelilerin “suç işlemek amacıyla örgüt kurmak”, “yağma”, “nitelikli dolandırıcılık”, “kasten yaralama”, “tehdit” ve “uyuşturucu madde ticareti” suçlarını işlediklerinin belirlendiğini ifade etti.
Operasyonda 4 ruhsatsız av tüfeği, 2 ruhsatsız tabanca, çok sayıda senet, pos cihazı ve doküman ele geçirildiğini belirten Yerlikaya, şunları kaydetti:
“Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.