WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

OVACIKLILAR İSTANBUL’DA PİKNİK ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

Bu haber 16 Eylül 2024 - 11:27 'de eklendi ve 2.415 kez görüntülendi.

Karabük İli Ovacık İlçesi Yaka Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen piknik etkinliği bu yılda coşkuyla gerçekleştirildi.

İstanbul Tuzla’da faaliyet gösteren Başkanlığını Ramazan Köse’nin yaptığı Karabük İli Ovacık İlçesi Yaka Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği 26 yıldır İstanbul’da Ovacıklı hemşehrilerini temsil ediyor. Dernek haftasonu düzenledikleri piknik etkinliği ile hemşehrileri bir araya gelerek eğlenceli vakit geçirdi.

Pendik Yenişehir Parkı piknik alanında düzenlenen etkinliğe İstanbul Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit, Ova Dernekleri Komite Başkanı Durmuş Eren, Hacı Şaban Köyü Dernek Başkanı Rıfat Can, İstanbul Ovacıklılar Derneği Yönetimi ve Darıca Karabüklüler Derneği Yönetimi ve çok sayıda Karabüklü katıldı.

Piknik etkinliği kapsamında halat çekme, yumurta taşıma ve çuval yarışı gibi eğlenceli oyunlar düzenlendi. Yarışmalarda kazanan katılımcılara hediyeleri takdim edildi.

Dernek Başkanı Ramazan Köse yaptığı konuşmada, kurucular kurulu, gençlik kolları ile kadın kollarına katkılarından dolayı, piknik etkinliğine katılan tüm hemşehilerine ise katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Ayrıca, Derneğin Onursal Başkanı merhum Muharrem Üykü’nün eşi Lütfiye Üykü’ye teşekkür plaketi taktim edildi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.