WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

ABDURRAHMAN MEŞE GÖREVİNİ, CELAL TOKATLI’YA DEVRETTİ

Bu haber 18 Eylül 2024 - 14:34 'de eklendi ve 1.176 kez görüntülendi.

MHP Karabük Merkez ilçe Başkanı Celal Tokatlı oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen devir teslim töreninde, uzun yıllar partide Merkez İlçe Başkanlığı yapan Abdurrahman Meşe, görevini Celal Tokatlı’ya devretti.

CELAL TOKATLI KİMDİR?
1989 yılında kamu çalışanları ile başlayan teşkilatta ki görevi, 1992 Karabük Türkiye Demir Çelik İşletmeleri, Türk Enerji Sen de ki görevi ile 1997-98 de Türk Büro Sen Karabük Şube Yönetim Kurulu Üyeliği, 1998-99 Türk Büro Sen Karabük Şube Başkanlığı, 2001-2002 yılları arasında Türk Büro Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği, sonrasında Karabük Belediyesi Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyeliği ile devam etti ve 2017 yılında emeklilik nedeniyle Türk Büro Sen Karabük Şube Başkanlığından ayrıldı.
2017 – 2020 yılları arasında Safranbolu Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı, daha sonra 2021 yılında Karabük Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürüttü. Geçen yıl yapılan Karabük Milliyetçi Hareket Partisi Olağan Genel Kurulu sonucunda İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta. Bu süre içerisinde Karabük Belediyesi Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yerine getirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.