WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

ATA Parti Genel Başkanı Zeybek’ten HÜDAPAR’a tepki

Bu haber 19 Eylül 2024 - 14:11 'de eklendi ve 1.022 kez görüntülendi.

ATA Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, Anayasa’nın ilk 4 maddesinin değiştirilmesi isteğinde bulunan HÜDAPAR Genel Başkanı için ilgili X üzerinden bir açıklama yaptı. Zeybek açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

NE GÜNLERE GELDİK (GETİRİLDİK)”

‘’Hizbullahcılar, adlarını Arapçadan Farsçaya çevirmişler Hüda Par demişler. AKP onların üç beş oyuna göz dikerek TBMM’ne taşımış. Bu sözde Genel Başkan da Türkiye’yi kökten değiştirmek hevesine kapılmış.

“Anayasa’nın 4. maddesine karşıyız” diyor. 4.Maddeye karşı olmanın ilk üç maddeye de karşı olmak olduğunun anlaşılamayacağını sanıyor. O ölçüde ahmak olamayacağına göre kendisini hoş görenlerin ahmaklığına güvendiği anlaşılıyor.

“TERÖR DESTEKÇİLİĞİ DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜ KAPSAMINDA OLAMAZ”

Dinci ya da dinsiz terör örgütlerinin TBMM içinde yer almalarına hoşgörüyle bakanların hepsi ya uslanmaz çıkarcı, ya işbirlikçi ya da uyanmaz ahmaklardır. Demokratik özgürlükçülük Türklük düşmanlarına eylem hakkı tanımak, onları TBMM içine sokmak değildir. Terör destekçiliği düşünce özgürlüğü kapsamı içinde olamaz’’

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.