WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

ZABITA SAHAYA İNDİ, SPOR YAPTI

Bu haber 20 Eylül 2024 - 15:06 'de eklendi ve 560 kez görüntülendi.

Kdz. Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, fiziki yeterliliklerinin artırılması ve mesleki zorlukların oluşturduğu stresi atmak için spora başladı. Beyçayırı Şehit Vefa Karakurdu stadında antrenmanlara başlayan zabıta ekipleri artık daha hızlı, çevik ve sağlıklı olacak.
Kdz. Ereğli halkının huzuru, asayişi ve güvenliği için  çalışan Zabıta Teşkilatı, fiziki yeterliliklerinin artırılması ve mesleki zorlukların oluşturduğu stresi atmak için spora başladı.
Şehit Vefa Karakurdu stadında Belediyespor Alt Yapı hocalarının da eşlik ettiği ilk antrenmana Zabıta Müdürü Halit Aydın, Zabıta Amir ve komiserleri, zabıta memurları ve destek personeli katıldı.
Zabıta Müdürü Halit Aydın, spor aktivitesinin bundan sonra düzenli olarak yapılacağını ve personelin hem stres atarak hem de iş verimliliklerinin artacağını söyledi.
Aydın, şunları söyledi:
“Zabıta Müdürlüğü olarak bugünden itibaren hem zabıta personelimizin daha sağlıklı olması, hem de fiziki niteliklerini üst seviyeye çıkarmak amacıyla düzenli olarak spor yapmaya başladık. Haftada bir gün tüm zabıta ekiplerinin katılacağı Şehit Vefa Karakurdu stadındaki antrenmanlarımıza Belediyespor alt yapı hocalarımız eşlik edecek. Zabıta yönetmeliği gereği spor yapması gereken ekiplerimiz düzenli antrenmanlar sonrası aralarında kuracakları futbol takımıyla belediyemize ait spor tesislerinde halı saha maçları düzenleyecekler. Gerçekleştirilecek bu çalışma ile ekiplerimiz mesleki zorlukların yarattığı stresi sporla artacağına ve iş verimliliklerinin de artacağına inanıyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.