WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

SAFRANBOLU’DA KUTLAMALAR

Bu haber 11 Ağustos 2014 - 13:46 'de eklendi ve 2.565 kez görüntülendi.

sf_rSAFRANBOLU’DA KUTLAMALAR

Türkiye’nin 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Oldu. Safranbolu’da da akşam kutlamalar yapıldı.

Seçim sonrası oyların sayılmasının ardından vatandaşlar sokaklara dökülürken, ülkenin her yanında çeşitli kutlamalar yapıldı.

Bunlardan bir tanesi de Safranbolu’da yaşandı. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Misak-ı Milli Meydanında kutlama yapıldı.

Uzun süre sloganların atıldığı kutlamaların ardından bir açıklama yapan Ak Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ahmet Güneş; “yeni Türkiye’nin ve halk iradesinin doğum günü olduğunu söyledi.”

Bu güzel günde böyle bir hediyeyi Türkiye’ye veren halkımıza teşekkür ettiğini vurgulayan Güneş; “bu anı asla unutmayacağım. İnsanın ömrü boyunca unutamadığı anlar vardır. Yaşlansa bile o anı hep hatırlar. Bende sizlerin sayesinde bu günü ömrüm boyunca hatırlayacağım. Allah hepinizden razı olsun “ dedi.

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ise; hepinize, hepimize hayırlı uğurlu olsun diyerek başladı sözlerine.

Aksoy konuşmasına şöyle devam etti; “Başbakanımızı yalnızca Türkiye’ye Cumhurbaşkanı yapmadık, öncelikle Gazze’ye, Suriye’deki Müslümanlara, Irak’ta ezilen kardeşlerimize, Myanmar’daki kardeşlerimize Cumhurbaşkanı yaptık. İnşallah Türkiye’nin Cumhurbaşkanı olarak da tüm dünyadaki ezilen kardeşlerimizin gür sesi olarak kalmaya devam edecek. Türkiye’de bizim kadirşinas milletimiz yalnızca kendi Cumhurbaşkanını değil dünyanın vicdanını da seçti. Dünya da yapılan tüm katliamlara tek başına karşı koyan bir Cumhurbaşkanını seçtik”

Başkan Aksoy Safranbolu’da verilen % 58’lik büyük desteğe de teşekkür ederken, “Ak Partinin bir özelliği var. Ak Parti girdiği her seçimde oylarını arttırarak milletimize hizmetin en güzelini vermeye sahip olmuş, tek partidir. Bu bir tesadüf değil, milletimizin Ak Parti, Ak Partinin de milletimiz ile kaynaşmasını bir sonucudur. Yani Milletin Adamı Milletinden destek aldı. Sizle çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Verdiğiniz tüm desteklerden dolayı, teşkilatımızın tüm mensuplarına, oy veren bütün memleket evlatlarına da teşekkür ediyorum. Tüm Türkiye bilsin ki Sayın Cumhurbaşkanımız oy veren vermeyen herkesin Cumhurbaşkanı olacaktır” dedi.

Aksoy konuşmasının sonunda “ Recep Tayyip Erdoğan hakkında geçmişte çıkarılan asılsız dedikodulardan da söz ederken, o dönem Türkiye’nin korku ülkesi olacağını söyleyenlerin hizmetin em güzelini gördüklerini ifade ederken, “ Türkiye daha da güzel hizmetleri görmeye devam edecek. Yeniden hepinize teşekkürlerimizi sunuyorum. Ülkemize ve bizlere hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Konuşmaların ardından meydana kurulan dev ekrandan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması yansıtıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.