WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

VALİ ALİMOĞLU’NDAN BRTV’YE KUTLAMA

Bu haber 11 Ağustos 2014 - 14:40 'de eklendi ve 2.232 kez görüntülendi.

vi_llVALİ ALİMOĞLU’NDAN  BRTV’YE KUTLAMA

Karabük Valisi Orhan Alimoğlu TÜRKSAT uydusu üzerinden yayına balşayan BRTV’yi kutladı. Biz de kendisine BRTV yöneticileri ve çalışanları adına teşekkür ediyoruz.

Vali Orhan Alimoğlu BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya ve Başkan Yardımcısı Osman Çetinkaya’ya gönderdiği kutlama mesajında; İlimizde 20 yıldır yerel televizyonculuk yapan BRTV Televizyonunun TÜRKSAT uydusu üzerinden ulusal ve uluslararası yayın hayatına başlamasını memnuniyetle öğrenmiş bulunuyorum.

İlimizin güzel haberlerinin geniş kitlelere ulaştırılması ile birlikte tarihi, kültürel ve tabii zenginliklerimizin tanıtımına yönelik önemli bir gelişme olarak değerlendirdiğim bu başarınızdan dolayı şahsınızda BRTV ailesini canı gönülden kutluyor, yayınlarınızın bölgemiz için hayırlı, uğurlu ve faydalı olmasını temenni ediyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.