WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Dost Eller Hayır Çarşısı ve Aşevi Hizmete Açıldı

Bu haber 28 Eylül 2024 - 11:51 'de eklendi ve 609 kez görüntülendi.

Karabük Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik olarak hayata geçirilen Dost Eller Hayır Çarşısı ve Şehidimiz Ömer Bilal Akpınar’ın ailesinin katkılarıyla yapımı tamamlanan Aşevi, Bayır Mahalle Sosyal Yaşam Merkezi’nde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılışa AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Karabük eski Belediye Başkanı Enver Tümen, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Dost Eller Hayır Çarşısı, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın kıyafet, ayakkabı ve diğer temel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir sosyal yardım merkezi olarak hizmet verecek. Aşevi ise her gün ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sıcak yemek dağıtarak destek sağlayacak.

Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya açılışta yaptığı konuşmada, “Dost Eller Hayır Çarşımız ve Aşevimiz, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin yanında olmamızı sağlayan anlamlı projelerdir. Bu hayırlı hizmete katkı sunan Şehidimiz Ömer Bilal Akpınar’ın ailesine şükranlarımı sunuyor, şehidimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum’’dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.