WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Başkan Vergili: “Yoğun Bir Asfalt Çalışması İçerisine Girdik”

Bu haber 13 Ağustos 2014 - 15:18 'de eklendi ve 3.020 kez görüntülendi.

az_ff

Başkan Vergili:  “Yoğun Bir Asfalt Çalışması
İçerisine Girdik”

 

Karabük Belediyesi, kent merkezinde bozuk olan yollarda asfalt çalışmalarına başladı.

Asfalt çalışmalarına Ankara Caddesi ve Cuma Pazarı mevkiinden başlandığını belirten Başkan Vergili yoğun bir asfalt çalışması içerisine girdiklerini de söyleyerek; “İlk olarak kaldırım ve asfalt çalışmaları tamamlanmış olacak. Öncelikle eski asfalt ve bozuk olan asfaltların temizlenmesi yapılıyor. Asfalt çalışmamıza Ankara Caddesi ve Cuma Pazarı mevkiinde başladık. Burada bulunan alanlar asfaltlandıktan sonra, Demiryollarından Balık Pazarı tarafına asfaltlama yapıp hemen 100. Yıl Mahallesinde asfalt çalışmasına geçilecek. 100. Yıl Mahallesindeki asfalt çalışmaları yapılırken de, Atatürk Bulvarında kaldırım ve orta refüj çalışmaları bir taraftan tamamlanmış olacak. Yeşil Mahalle, Atatürk Bulvarında muazzam bir asfalt çalışması yapılacak. Burada ki çalışmalar tamamlandıktan sonra Şirinevler Endüstri Meslek Lisesinin olduğu yolda çalışmalara başlanacak. 200 Evlerden sonra Halim Deresi diğer bölgelerde kalan asfalt çalışmalarımızı tamamlamış olacağız” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
seyfettin çalışkan14 Ağustos 2014 / 15:47Cevapla

karabükte kullanılan asfalt gördüğüm kadarıyla kalitesiz. keşke daha az asfalt döküp ,sesi absorbe eden kaliteli ve dayanıklı asfalt dökülse. Asfaltın üstüne basıldığında pamuk gibi çöküyor ve sıcak havalarda kokuyor. Asfalt en fazla iki gün kokar. başkana duyurulur.