WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

KARABÜK’ÜN VERGİ REKOTMENLERİ BELLİ OLDU

Bu haber 01 Ekim 2024 - 17:37 'de eklendi ve 1.715 kez görüntülendi.

Karabük’te 2023 yılı vergi rekortmenleri listesi açıklandı. İlk sırada Karabük’ümüzün gözbebeği, ülkemizin çok sayıda sanayi kuruluşunun imalatını yapan son yıllarda da ray, büyük profil ve kaliteli çelik üretimi ile dünyada sayılı sektörleri arasından yerini alan KARDEMİR olurken, ikinci sırayı yine kentimizde yurt içi ve yurt dışına kaliteli çelik ihracatı yapan Saka Demir Çelik aldı.

Üçüncü sırada KARÇİMSA yer alırken Bey Çimento ve Beyçim Beton şirketlerinin sahibi olan Soner Özbey’in Sabancı Grubunun %51’lik KARÇİMSA’daki hisselerini almasının ardından şirket büyük bir ivme yakaladı ve bu yıl vergi rekortmenleri arasında yer aldı.

4,5,6,7,8 sıradaki vergi rekortmenleri isimlerinin açıklanmasını istemezken dokuzuncu sırada da kentimizin önemli sanayi kuruluşlarından birisi olan ham çelik üreticisi Aygünsan Demir Çelik yer aldı. Onuncu sırada ise hazır beton imalatında ciddi çalışmaları ile çıkış yakalayan Salih Yılmaz Beton sanayi yerini aldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.