WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

SEBAT CANO CANANOĞLU “AVRUPA’DA YILIN EN BAŞARILI ERKEK OYUNCU” ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLDU

Bu haber 03 Ekim 2024 - 19:25 'de eklendi ve 749 kez görüntülendi.

Yaşamını Almanya’da sürdüren iş insanı ve aynı zamanda Almanya’da birçok polisiye ağırlıklı film ve dizide rol alan Sebat Cano Cananoğlu bu yıl 6.sı düzenlenen Uluslararası Altın Yıldız Ödülleri Töreninde Avrupa’da Yılın En Başarılı Erkek Oyuncu ödülünün sahibi oldu.

Hakan Taner Çapın tarafından SVADBA ana sponsorluğunda, kırmız halı sponsorluğunu da GİOW UP & MİALOVE BUTİK üstlendiği bu yıl 6.ncısı düzenlenen VI. Uluslararası Altınyıldız Ödülleri töreninde ödüller sahiplerini buldu

6.Uluslararası Altınyıldız Ödülleri ‘nde birçok ünlü sanatçı, iş insanı ödüllerini alırken ödül törenine Elis Dağdelen, Hakter Balaban, Ergün Sözen, Oktay Ertuğrul, Tolgacan, Nuran Sultan, Burçin Bildik, Sebat Cano Cananoğlu, Rumeli Burhan, Hazal, Latif Ayyıldız, Buse Alper ve Tutku Akbayrak gibi birbirinden ünlü sanatçılar ve UIKAD Genel Başkanı Arzu Yılmaz katıldı.

Türkiye ve Almanya’ya da birçok polisiye ağırlıklı film ve dizide rol alan Sebat Cano Cananoğlu gecede Avrupa’da Yılın En Başarılı Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.