WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, TİKA Başkanı Serkan Kayalar’ı Ziyaret Etti

Bu haber 05 Ekim 2024 - 17:41 'de eklendi ve 546 kez görüntülendi.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanı Serkan Kayalar’ı makamında ziyaret etti.
Görüşmede, Karabük Üniversitesi’nin uluslararası alandaki projeleri ve iş birlikleri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Rektör Kırışık, KBÜ’nün gerçekleştirdiği uluslararası iş birliği projelerinden bahsederek, bu projelerin hem akademik hem de sosyo-kültürel alandaki etkilerini anlattı.

Kırışık, Üniversitenin yürütmekte olduğu projelerin, global ölçekte Türkiye’nin tanınırlığını artırma hedefine de önemli katkı sağlayacağını belirtti.
Prof. Dr. Fatih Kırışık “Farklı alanlarda yaptığımız iş birlikleri ile hem üniversitemizin hem de ülkemizin uluslararası düzeyde konumunu güçlendirmeyi amaçlıyoruz.” dedi.

TİKA Başkanı Serkan Kayalar ise Karabük Üniversitesi’nin uluslararası alanda yaptığı bu çalışmaların çok anlamlı ve çok kıymetli olduğunu dile getirdi.
Kayalar, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek Rektör Kırışık’a teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.