WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Karabük Emniyeti’nden Uyuşturucu Operasyonu: 3 Gözaltı

Bu haber 09 Ekim 2024 - 16:06 'de eklendi ve 1.134 kez görüntülendi.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu veya uyarıcı madde temin ve ticaretinin önlenmesi amacıyla yürütülen saha ve istihbari faaliyetler sonucunda 7 Ekim 2024 tarihinde il merkezi ve Eskipazar ilçesinde operasyon gerçekleştirdi.

Operasyonlar kapsamında, 9 Ekim 2024 tarihinde il merkezinde yapılan çalışmalarda H.B. isimli şahıs gözaltına alındı. H.B. hakkında, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti (TCK-188) ve Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak ve Kullanmak (TCK-191) suçlarından adli işlem yapıldı. H.B.’nin ifadesi doğrultusunda, Eskipazar ilçesinde uyuşturucu sevkiyatında rol aldığı belirlenen H.Ö. ve E.Ç. isimli şahıslar da gözaltına alındı. Her iki şahıs hakkında da benzer suçlardan adli işlem başlatıldı ve mevcutlu olarak adli makamlara sevk edildi.

Ayrıca, aynı gün il merkezinde H.D. ve Ç.Ç. isimli şahısların durumundan şüphelenilmesi üzerine yapılan üst aramasında, peçeteye emdirilmiş vaziyette 9.48 gram Sentetik Kannabinoid (BONZAİ) maddesi ele geçirildi. H.D. hakkında Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak ve Kullanmak (TCK-191) suçundan, Ç.Ç. hakkında ise Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti (TCK-188) ve Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak ve Kullanmak (TCK-191) suçlarından adli işlem yapıldı.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü, halkın huzurunu korumak ve özellikle gençleri uyuşturucu maddelerin zararlarından korumak için çalışmalarına aralıksız devam edeceğini duyurdu. Emniyet, toplumdan alacakları destekle bu mücadelede daha etkili olmaya hedefliyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.