WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

KARABÜK BELEDİYESİ’NDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK

Bu haber 12 Ekim 2024 - 15:39 'de eklendi ve 777 kez görüntülendi.

Karabük Belediyesi spor kulüplerine destek vereceğini duyurdu. Amatör Spor Haftası etkinliğinde konuşan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya amatör kulüplere 700 bin TL destek vereceğini ifade etmişti.

Başkan Çetinkaya’nın açıklamasının ardından Karabük Belediyesi kulüplere malzeme desteği ile ilgili içeriği paylaştı.

Karabük Belediyesi’nden yapılan açıklamada, sporun yaygınlaştırılması ve gençlerin sağlıklı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamak amacıyla amatör spor kulüplerine desteğin sürdüğü belirtildi. Bu çerçevede ise amatör spor kulüplerine 360 adet forma, 360 adet eşofman takımı,100 adet futbol topu ve antrenman malzemesi desteği sağlanarak kulüplerin ihtiyaçlarını karşılamaya çaba gösterdikleri belirtildi.

Başkan Çetinkaya, yaptığı açıklamada gençlerin spora teşvik edilmesinin sadece fiziksel sağlık değil, aynı zamanda sosyal gelişim açısından da büyük önem taşıdığına vurgu yaparak şunları söyledi: “Gençlerimizin sporla iç içe büyümesi ve sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için Karabük Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Sporun birleştirici gücüne inanıyor ve bu doğrultuda amatör spor kulüplerimize olan desteğimizi sürdürüyoruz. Bu katkılarımız, Karabük’te sporun daha geniş kitlelere yayılmasına vesile olacak.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig