WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

MİLLETVEKİLİ KESKİNKILIÇ ELEŞTİRİLERE SERT ÇIKTI “BU MEMLEKETTE HİÇ İŞ YAPMADAN BOŞ KONUŞAN BOŞ ADAM ÇOK”

Bu haber 15 Ekim 2024 - 18:03 'de eklendi ve 1.022 kez görüntülendi.

AK Partinin geçtiğimiz pazar günü Eskipazar’da düzenlenen ilçe kongresinde AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç’ın yaptığı konuşma dikkat çekti.

Ali Keskinkılıç partilerinin Eskipazar’daki faaliyetlerini eleştirenlere sert çıktı.

“Bu memlekette hiç iş yapmadan boş konuşan boş adam çok” diyen Ali Keskinkılıç şu ifadeleri kullandı: “Eskipazar’da OSB yapıyoruz.  Sosyal medyada ne yaptınız? diye yazıyor, ulan memlekete gelir giderken OSB’ye bir bak bakalım, ne yapıyoruz orda bi bak o yolları baban mı açtı deden mi açtı, boş adamın boş kalfası.”

Sakin kişiliği ile tanınan, AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç’ın, son günlerde kendi ilçesi olan Eskipazar’da bazı hemşehrilerinin kendisine ve partisine yönelik “memlekete ne yapmışlar” şeklindeki sözlerine üzülerek yaptığı konuşmanın tamamı şu şekilde:

“Bazı konular var. Bir tanesi Eskipazar Devlet Hastanesi. Orada toprak kaymış, vesaire. İnşallah orayı birlikte son aşamaya getireceğiz. Onu da yapacağız. Orayla ilgili birçok teknik rapor hazırlanmak zorunda kaldı. Geçen bakanla bir noktaya geldik. Geldik, toprak arayışları yapıldı. Arkadaşlar, yeni bir şey yapmak kolay; fakat yapılmış, yıkılmış bir şeyi toparlamak gerçekten zor. İkinci bir konu var: Mermer Kavşağı meselesi. Mermer Kavşağı’nın da iki tane proje üzerinde çalışıyoruz. Bir tanesi ışıklandırma meselesi, bir diğeri Eskipazar kavşak geçiş meselesi. Tabii imkânlarımız dâhilinde bakacağız. Ama önce ışıklandırma meselesini gerçekleştirmiş olacağız. Bunların hepsi tek tek olacak; tek tek yapacağız.

Bu memlekette hiç iş yapmadan boş konuşan adam çok. Bir tane çivisi yok adamın, memlekete çaktığı bir tane çivi yok. Bir tane kazık çakmamış bir tarlanın başına. Adam geliyor, kahvede boş boş konuşuyor. Allah rızası için, boş adamların boş konuşmalarını dinlemeyin ya. Bu memleket neden kaybetti? İki şeyden kaybetti: Bir; birlik ve beraberlik olamadı. İki; boş olan, boş konuşan adamların lafının arkasına çok düştü. İki şeyden kurtulacağız. Birlik olacak, beraber olacağız. Boş konuşan, boş adamları dinlemeyeceğiz. Adam geliyor, yalan yanlış konuşuyor. Koskoca fabrika temeli atıyoruz, adam orada geliyor başka bir şey konuşuyor. Ahkam kesiyor. Allah’tan kork yani. Yazıyor sosyal medyada, “Ne yaptınız?” Memlekete gelip giderken OSB’ye gir bakalım. Bir bak, ne yapıyoruz orada? Ne yapıyorsunuz orada? O yolları baban mı açtı? Deden mi açtı? O kamyonlar, o kepçeler, o temeller nereye atılıyor? Allah’tan korkun. Bir girip baktı mı diyorum, “Bakmadım,” diyor. Ne konuşuyorsun o zaman? Diyorum ki, Hadrianapolis’e gittin mi? Gittim, bir de resim çektirdim, diyor. Onu kim yaptırdı? Baban mı yaptırdı? Kim yaptırdı onu? İşte, bu memleketten bu adamların uzaklaşması lazım. Boş konuşa konuşa bu memleketi bu hale getirdiler.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.