WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Bartın-Sinop İş Birliği: Dalkıran ve Avcı’dan Dayanışma Mesajı

Bu haber 16 Ekim 2024 - 13:23 'de eklendi ve 882 kez görüntülendi.

Bartın Dernekler Federasyonu (BARFED) Başkanı Sabri Avcı, Sinop Dernekler Federasyonu (SİNDEF) Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Genel Koordinatörü Hasan Dalkıran’ı İBB Halkla ilişkiler Koordinatörlüğünde ziyaret etti.

Bir anlamda Bartın, Sinop buluşması olan ziyarette Başkan Dalkıran, sempatikliği, sıcak kanlılığı ve hemşeri canlılığıyla dikkat çekti. Sinop’un tek bir federasyon ile temsil ediliğini ifade eden Dalkıran, federasyon çatısı altında 110 derneğin bulunduğunu söyledi.

Sinop’a duyduğu sevgi gibi Bartın’a da ayrı bir sevdası ve aşkı olduğunu belirten Dalkıran, kapılarının Bartınlılara her zaman açık olduğunu ve İBB olarak ihtiyaçları karşılamaya hazır olduğunu söyledi.

Hasan Dalkıran, Bartın’dan çok önemli bir bürokratın yakın zamanda İBB’de görev yapacağını ve İBB çatısı altında bir Bartınlıyla çalışmanın kendisine mutluluk ve gurur vereceğini belirtti.

Güzel sözleri ve iyi dilekleri için Dalkıran’a teşekkür eden Sabri Avcı ise federasyon başkanlığı yapan Dalkıran’ın aynı zamanda siyasetle birlikte sivil toplum kuruluşu başkanlığını bir arada çok başarılı bir şekilde yürüttüğünü söyledi.

Dalkıran’ın sivil toplum kuruluşunda siyasetçi kimliği ile değil sosyal kimliği ile hareket ettiğini ve bunun en iyi örneği olduğunu ifade eden Avcı, hiçbir siyasi ayrım yapmadan her düşüncedeki insanı kucaklayabilen nadir insanlardan olduğunu da kaydetti.

Hasan Dalkıran, Sabri Avcı buluşması hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.