WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

VİLAYETLER BİRLİĞİ ORTAOKULU’NDAN “BİLİM VE TEKNOLOJİ İLE DOĞADA YÜRÜYORUM, ÇEVRE VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİN FARKINA VARIYORUM” PROJESİ BAŞLIYOR

Bu haber 18 Ekim 2024 - 12:56 'de eklendi ve 483 kez görüntülendi.

Vilayetler Birliği Ortaokulu tarafından düzenlenen ve TÜBİTAK 4004-Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı kapsamında gerçekleştirilen “Bilim ve Teknoloji ile Doğada Yürüyorum, Çevre ve İklim Değişikliğinin Farkına Varıyorum” projesi, 21 Ekim’de başlıyor. Açılış töreni, saat 11.30’da Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılacak.

Proje, öğrencilerin doğada gerçekleştirilecek etkinlikler yoluyla fiziksel aktiviteler yapmasını ve bilimsel, sanatsal, sportif faaliyetlerle sosyal yaşamı öğrenmesini amaçlıyor. Ayrıca, katılımcıların çevre okuryazarlığı becerisi kazanarak küresel ve toplumsal sorunlara bilimsel çözümler üretmeleri hedefleniyor.

Bu proje, çevre bilincini artırmak ve iklim değişikliğinin etkilerine dikkat çekmek amacıyla hayata geçiriliyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.