WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Saylar, “Kimse Boşuna Beklemesin, Partimizde Bölünme Olmaz”

Bu haber 25 Ağustos 2014 - 17:03 'de eklendi ve 2.138 kez görüntülendi.

ti_murSaylar, “Kimse Boşuna Beklemesin, Partimizde Bölünme Olmaz”

Adalet ve Kalkınma Parti’sinin 27 Ağustos’ta düzenleyeceği 1. Olağanüstü Kurultayı öncesi AK Parti Karabük İl Başkanı Saylar; “Kimse boşuna beklemesin, partimizde bölünme olmaz” dedi.

Başbakan ve Genel Başkan adayının açıklanmasının ardından Türkiye’de AK Parti, Abdullah Gül ile bir bölünme sürecine girer mi sorusuna Saylar; “ Bizim partimiz ilkeleri, tüzüğü ve istişare heyeti ile çalışmaktadır. Bu parti kişiler ile değil istişareler ile çalışmaktadır. Bu parti, parti büyüklerimizin beraber oturup karar vermesi ile ve bütün aldıkları kararları ile İl Başkanları, MYK Üyeleri ile Milletvekilleri ve Bakanları ile ortaklaşa kararları ile çalışmaktadır. 12 senedir bu şekilde karar verilmiştir. Onu için bizim partimizde kişiler ile değil kurullar ve kurallar ile çalışamalar yapılmaktadır. Onun için partide en ufak bir şekilde parçalanma olmaz, kimse bu şekilde böyle bir şey beklemesin. 13 senedir bu şekilde bekleyenler halen kaç senedir bu şekilde bekliyor. 13 senedir parti bölünsün parçalansın diye bekleyen muhalefet parti liderleri kendi partilerine baksınlar, onlar kendileri ile uğraşsınlar. Yani bizim partimizin 13 senedir bölünecek diye bekleyenler boşuna beklemesinler, bu bölünme olmaz. Bu bizde bayrak yarışıdır; ama AK Parti hareketinin lideri bellidir.” dedi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.