WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Müdür ile ilgili soruşturmalar başlatıldı

Bu haber 05 Eylül 2014 - 12:54 'de eklendi ve 2.702 kez görüntülendi.

ii_llBilindiği gibi ilimizde bir süre önce göreve başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Kaplan Facebook hesabındaki Atatürk’e hakaret içeren paylaşımlarla kamuoyunun gündemine gelmiş, uzun bir süre tüm Karabük basına başta olmak üzere pek çok sendikacı ve iktidar ve muhalefet kanadından siyasetçinin de tepkisinin odağı olmuştu.

Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Kaplan ile ilgili Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı ve Karabük kamuoyunda bu kadar uzun süre gündemde olan ve yoğun tepkilere neden olan konu Karabük Milletvekillerinin de gündemine geldi. Karabük Milletvekili Osman kahveci konuyu Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin ile görüşerek, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından girişimlerin başlatılmasını sağladı. Karabük Milletvekillleri Karabük kamuoyunu bu kadar rahatsız eden bir konuda gerekli girişimleri böylece yapmış oldu. Bakanlığın Müdür Kaplan ile ilgili soruşturma başlattığı ve Bakanlık müfettişlerinin konuyu incelemek üzere görevlendirildiği öğrenildi. Çok yakın bir zamanda hem Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturmadan hem de Bakanlığın soruşturmasından Karabük kamuoyunu rahatlatacak bir karar çıkacağını umuyoruz

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.