WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Belediye Meclisi Karıştı

Bu haber 05 Eylül 2014 - 13:01 'de eklendi ve 4.086 kez görüntülendi.

KK_PQKARABÜK BELEDİYE MECLİSİNİN EYLÜL AYI TOPLANTISI KARIŞTI. İMAR KOMİSYONUNUN KARARLARI GÖRÜŞÜLÜRKEN İLİMİZDEKİ BİR YURDUN KAT ARTIRIMI İÇİN YAPTIĞI BAŞVURUYA SIRA GELDİĞİNDE ORTALIK KARIŞTI

Karabük Belediye Meclisi dün akşam yapıldı. Toplantıya Belediye Başkanı Rafet Vergili başkanlık yaptı. Gergin geçen toplantıda sıra imar komisyonlarının raporlarına gelince başkan ve MHP’li meclis üyeleri arasında gergin tartışmalar yaşandı.

İlimizde faaliyet gösteren yükseköğrenim öğrenci yurtlarından biri daha önce belediyeye kat artırımı için başvurmuştu. Bahsi geçen yurt mevcut 5 katını 8 kata çıkarmak için belediyeden 3 kat izni istemiş belediye bu talebi imar komisyonuna göndermişti. 3 MHP’li 2 Ak Partili meclis üyesi bulunan İmar komisyonunda da bu talep kabul görmedi ve ardından yurdun talebi dün akşamki meclis toplantısına taşındı. Meclisin onayına sunuldu ama burada da yurdun talebi kabul edilmedi. Belediye Başkanı Rafet Vergili de Üniversitenin açıldığı ve öğrenci sayısının arttığı şu günlerde öğrenci yurduna ihtiyaç varken böyle bir talebi kabul etmiyorsunuz diyerek meclis üyelerine tepki gösterdi. Meclis üyeleri de buna karşılık verince özellikle iki Ak Partili meclis üyesiyle Belediye Başkanı arasındaki tartışma hakaret boyutuna ulaştı. Evet Belediye meclisi ilk olarak bu tarz bir gerginliğe ev sahibi olurken önümüzdeki günlerde yaşanacak gerginliklerin de işareti oldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
yorumcu05 Eylül 2014 / 23:25Cevapla

normalde sayın rafet vergili imar komisyonuna müdahale eder bilgi sahibi olabilir peki kendi 3 tane partili imar komisyon üyesi neden ret verdi yada konuya vakıf akıllı imar komisyon üyeleri mi yok komisyonda çözebileceği 3-2 geçirebileceği kararı neden mecliste tekrar gündeme taşıyor neden meclisi germek istiyor yada sudan bir sebeble kavga çıkarmak istiyor yada adnan kaleme ben uğraştım ama olmadı ak partililer karşı çıktımı diyecek umarım adnan kalemde o zaman sorar senin 3 meclis üyen neden ret verdi çoğunluktayken neden komisyondan geçirmedin diye tipik rafet vergili işte ak partiye karşı siyaset yapmak için yalandan bir sebep işte