WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

1. Ulusal Resim ve Müzik Yarışmaları Ödülleri Sahiplerini Buldu

Bu haber 13 Ekim 2014 - 12:52 'de eklendi ve 5.875 kez görüntülendi.

od_ul

 

  1. Ulusal Resim ve Müzik Yarışmaları Ödülleri Sahiplerini Buldu

Karabük Üniversitesi Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Resim ve Müzik Bölümleri tarafından düzenlenen 1. Ulusal Resim ve Müzik Yarışmaları’nda ödüller, ödül töreni ile sahiplerini buldu.

Öğrencilerin, Resim ve Müzik Sanatına olan ilgilerinin arttırılması, sanatsal faaliyetlere katılımlarının ve bu faaliyetlerden keyif almalarının sağlanması, yaşamlarının bir bölümünü bu tür faaliyetlere ayırmaları konusunda teşvik edilmesi, sanat eğitimi alan veya almayan tüm genç sanatçı adaylarının desteklenmesi, Türk Resim ve Müzik Sanatına genç yeteneklerin kazandırılması ve yarışma sayesinde ortaya çıkan çalışmaların toplumumuza sunulmasının hedeflendiği 1. Ulusal Resim ve Müzik Yarışmaları ödül töreni ile sona erdi.

Karabük Üniversitesi  Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz Konferans Salonu’nda gerçekleşen 1. Ulusal Resim ve Müzik Yarışmaları Ödül Töreni’ne Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Kadı,  T.C Ziraat Bankası Karabük Üniversitesi Şubesi Yöneticisi Sema Tozoğlu, KARDEMİR AŞ. İnsan Kaynakları Müdürü Yusuf Gürsoy, Karabük Gazeteciler ve İletişim Derneği Başkanı Osman Çetinkaya, Dekanlar ve Müdürler, Akademik ve İdari Personel ile öğrenciler katıldı.

  1. Ulusal Resim ve Müzik Yarışmaları ödül töreni programında ilk olarak, Resim Yarışması’nda dereceye girenler ödüllendirildi.

Türkiye’nin dört bir yanından lise ve üniversite öğrencilerinin katıldığı toplamda 66 kişinin yarıştığı ‘Doğa ve Endüstri’ konulu resim yarışmasına katılım sağlayarak başarı gösteren adaylara katılım sertifikalarını Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Anıl Ertok Atmaca takdim etti.

Resim Yarışması’nda, Mansiyon Ödüllerini kazanarak başarı sağlayan Yunus Gök ve Ali Enes Sağdıç’ a katılım belgelerini ve ödüllerini Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Anıl Ertok Atmaca takdim etti.

Resim Yarışması’nda, Başarı Ödülünü kazanan Muzaffer Ünal, Veli Aras Yalçınkaya, Gözde Nur Sınaç, Rabia Parlak’a katılım belgelerini ve ödüllerini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Kadı takdim etti.

Resim Yarışmaları ödüllerinin ardından Müzik Yarışmaları ödül törenine geçilirken, Türk Sanat Müziği Çalgı Kategorisi’nde Jüri Özel ödülünü kazanan Raif Karatay’a Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Müzik Bölümü Başkanı Doç. Dr. Dilek Göktürk Cary katılım belgelerini ve ödüllerini takdim etti.

Türk Halk Müziği Enstrümanla Yorumlama Kategorisi’nde 3. olan Engin Menteş’e Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Yaşar, 2. olan Sercan Yıldız’a Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeki Tekin, 1. olan Ünal Dursun’a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Kadı katılım belgelerini ve ödüllerini takdim etti.

Katılım belgeleri ve ödül takdiminin ardından başarı sağlayan Ünal Dursun, Sercan Yıldız ve Engin Menteş yarışmada gösterdiği performanslarını tekrar sergilediler.

Türk Halk Müziği Sesle Yorumlama Kategorisi’nde 3. olan Hüseyin Avcu’ ya Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İrfan Tosuncuoğlu, 2.olan Enes Aşdı’ya Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mustafa Boz ve 1. olan Özlem Özdemir’e Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Kadı katılım belgelerini ve ödüllerini takdim etti.

Katılım belgeleri ve ödül takdiminin ardından başarı sağlayan Hüseyin Avcu, Enes Aşdı ve Özlem Özdemir yarışmada gösterdiği performanslarını tekrar sergileyerek söyledikleri şarkılarla seyircilerin kulaklarının pasını sildiler.

Türk Sanat Müziği Sesle Yorumlama Kategorisi’nde katılarak başarı sağlayan yarışmacılara BRTV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Çetinkaya ile Üniversite Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Özcan Büyükgenç katılım sertifikalarını takdim ettiler.

Türk Sanat Müziği Sesle Yorumlama Kategorisi’nde 3. olan Abdullah Onurkan Kılıç’a KARDEMİR AŞ. İnsan Kaynakları Müdürü Yusuf Gürsoy, 2. olan Yasin Ateş’e T.C Ziraat Bankası Karabük Üniversitesi Şubesi Yöneticisi Sema Tozoğlu ve 1.olan Mehmet Emin Kabakçı’ ya Üniversite Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Abdullah Karakaya katılım belgelerini ve ödüllerini takdim etti.

Katılım belgeleri ve ödül takdiminin ardından başarı sağlayan Abdullah Onurkan Kılıç, Yasin Ateş, Mehmet Emin Kabakçı yarışmada gösterdiği performanslarını tekrar sergilediler.

Müzik Yarışması Ödüllerinin ardından Resim Yarışması’nda jürilik yaparak emek sarf eden Başkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Juri Başkanı Prof. Dr. Adnan Tepecik’e, Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Yıldız’a, Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Anıl Ertok Atmaca’ya ve Resim Bölümü Eski Başkanı Yrd. Doç. Mustafa Akkaya’ya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Kadı teşekkür ederek, plaketlerini takdim etti.

Müzik Yarışması’nda jürilik yaparak emek sarf eden Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Müzik Bölümü Başkanı Doç. Dr. Dilek Göktürk Cary’ye, Müzik Bölümü Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Özhan Özgün’e, Müzik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Ece Kaptanoğlu’na, Müzik Bölümü Öğr. Gör. Gülcan Ertan Hacısüleymanoğlu’na, Müzik Bölümü Öğr. Gör. Hasan Hacısüleymanoğlu’na plaketlerini Edebiyat Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Zeki Tekin teşekkür ederek, plaketlerini takdim etti.

  1. Ulusal Resim ve Müzik Yarışmaları’na sponsor olarak Üniversiteye destek veren T.C Ziraat Bankası ve KARDEMİR AŞ. Kuruluşları adına, T.C Ziraat Bankası Karabük Üniversitesi Şubesi Yöneticisi Sema Tozoğlu’na ve KARDEMİR AŞ. İnsan Kaynakları Müdürü Yusuf Gürsoy’a desteklerinden dolayı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Kadı teşekkür ederek, plaketlerini takdim etti.
  2. Ulusal Resim ve Müzik Yarışmaları ödül töreni toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.