WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Karabük Üniversitesi Feshane’de

Bu haber 26 Aralık 2014 - 15:37 'de eklendi ve 4.998 kez görüntülendi.

tt_karKarabük Üniversitesi Feshane’de 

Karabük Valiliği ile Karabüklüler Vakfı tarafından 25-29 Aralık 2014 tarihleri arasında İstanbul Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Karabük’ün tarihi, kültürel zenginliklerini, doğal güzelliklerini, turizm imkânlarını ve üniversitesini ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtmak amacıyla düzenlenen ‘Karabük Günleri’ etkinliklerinin açılışı görkemli bir törenle yapıldı.

Törene, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Karabük Milletvekilleri Mehmet Ali Şahin ve Osman Kahveci, Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Ankara’da görev yapan Karabüklü bürokratlar, Karabük protokolünün değerli üyeleri, İlçe kaymakam  ve Belediye Başkanları, Karabüklü işadamları, Sevine dizi Seksenler’in Senaristi Birol Güven ve Dizi Oyuncuları, Karabüklüler Vakfı yetkilileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, İstanbul’da yaşayan hemşerilerimiz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Karabük Üniversitesi Ana Mehteran Takımının konseri ile başlayan ‘Karabük Günleri’ Ünlü Oyuncu Şoray Uzun’un sunuculuğunda protokol konuşmaları ile devam etti.

Protokol konuşmalarının ardından temsili olarak kesilen kurdele ile Karabük Günleri’nin açılışı yapılarak stantlar gezildi. Açılışın ardından Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi Salonu’nda devam eden programda Karabük Üniversitesi Oda Orkestrası ziyaretçilere hoş bir müzik dinletisi gerçekleştirdi.

Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal standımızı ziyaret eden konuklarla sohbet ederek, Ulusal Basın Mensupları ile de röportajlar gerçekleştirdi, üniversitemiz hakkında da bilgiler verdi.

3 Nisan Tv ve 3 Nisan Radyomuzda stantta kendilerine ayrılan alanlarda ziyaretçilerin duygu ve düşüncelerini alırken, 3 Nisan Radyo aralıksız canlı yayınına gün boyu devam etti.

Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi yapmış olduğu çalışmaları Karabük Üniversitesi Sergisinde ziyaretçilerle buluştururken, Öğrenciler de eserleri olan En iyi tasarım ödülü alan NAR ve Dünya 2.si Robot SUMO’yu standta kendilerine ayrılan alanda ziyaretçilere bilgiler verdi.

Ayrıca Türkiye’de sadece Karabük Üniversitesi’nde yer alan, Raylı Sistemler Mühendisliği, Tıp Mühendisliği, Ulaştırma Mühendisliği, Girişimcilik, Aktüerya ve Risk Yönetimi, Endüstriyel Tasarım Mühendisliği bölümlerinin temsili diplomaları da isteyen ziyaretçilere takdim edildi.

Karabük Üniversitesi standını gün boyu bürokrat, oyuncu, sporcu, sanatçı olmak üzere birçok kişi ziyaret etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.