WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

İL MÜFTÜLÜĞÜNDEN KUR’AN ZİYAFETİ

Bu haber 05 Ocak 2015 - 17:30 'de eklendi ve 5.843 kez görüntülendi.

MÜF_TÜİL MÜFTÜLÜĞÜNDEN KUR’AN ZİYAFETİ

Karabük İl Müftülüğünce, gençliğe yönelik faaliyetleri daha verimli yürütebilmek amacıyla kurulan Karabük Müftülüğü Gençlik Derneği organizesiyle 100. Yıl Mah. Pazaryeri Camii’nde “Kur’an Ziyafeti” programı düzenlendi.

Kuran Ziyafeti programı İl Müftüsü Halil BEKTAŞ’ın; Kuran’ın nüzulü, tedvini, Kuran’ın özellikleri ve kıraat ilimlerinin ortaya çıkışıyla ilgili konuşmasıyla başladı. Daha sonra sırasıyla Köprübaşı Camii İ.Hatibi İlyas TEKİN, Yenişehir Camii M.Kayyımı Ekrem Salih KAYABAŞI, Şirinevler Camii İ.Hatibi Mustafa DEMİR, Beşbinevler Merkez Camii Baş İ.Hatibi Vasfi ARSLAN ve Ulu Camii V.İ.Hatibi Abdullah YİĞİT’in  Kur’an Kerim tilavetleriyle devam etti.

Müftü yardımcıları Mehmet TÜRKOĞLU, İbrahim Halil DEMİR, din görevlileri, kadın erkek kalabalık bir cemaatin katıldığı ve ilahilerle ve kasidelerle süslenen Kur’an Ziyafeti programı, Müftü Yardımcısı Mehmet TÜRKOĞLU’nun yaptığı dua ile sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.