WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

PEHLİVAN BAYLAN ADAY OLMUYOR

Bu haber 18 Ocak 2013 - 12:55 'de eklendi ve 8.752 kez görüntülendi.

baylan_adayolmuyor

Karabük Ticaret ve Sanayi Odasında Şubat ayı sonu Mart ayı başlarında tamamlanması planlanan seçimler için grupların çalışmaları devam ediyor.

 

Haddecilerin yer aldığı gruptan Meclis üyeliği için 2 aday seçilecek. Bunlardan birinin mevcut Başkan Pehlivan Baylan olması beklenirken, yapılan toplantı sonrasında Baylan aday olmayacağını açıkladı.

 

Ticaret Sanayi Odası seçimleri oda bünyesindeki 10 meslek grubunun kendi içinde önce komite üyelerini sonra da meclis üyelerini seçimiyle başlıyor. Gruplardaki sayıya orantılı olarak meclis üyeleri  seçiliyor. Böylece 10 meslek grubundan toplam 23 kişilik Ticaret Sanayi Odası Meclisi oluşuyor.  

Meclisin oluşturulmasının ardından ise Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu ve son olarak da Yönetim Kurulu Başkanı seçiliyor.

 

Mart ayı başına kadar uzaması beklenen bu seçimler oda üyeleri tarafından da demokratik olarak kabul ediliyor.

 

Pehlivan Baylan’ın aday olmayacağının netleşmesinin ardından

petrolcülerin grubundan Sedat Namal ismi Yönetim Kurulu Başkanlığı için öne çıkıyor.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hasan Cebeci18 Ocak 2013 / 13:32Cevapla

Kim ne derse desin Pehlivan Baylan medeni cesareti yüksek, kendine özgüveni olan iyi bir cemiyet adamıdır. Ticaret Odası seçiminde aday olmamakla da iyi yaptı. İnş. gelen gideni aratmaz. Sedat Namal gelecek diyorlar.. Bide denesin bakalım. Pehlivan beye ANAP il başkanlığı ve ticaret odası başkanlıklarında yaptıkları hizmetler için teşekkürler