WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

SAKEM’ de Engelli Bakım Kursu

Bu haber 15 Ocak 2015 - 15:57 'de eklendi ve 4.362 kez görüntülendi.

engel_liSAKEM’ de Engelli Bakım Kursu

Safranbolu Belediyesi bünyesinde kurulan ve her geçen gün farklı kurslarla vatandaşlara hizmet vermeye çalışan SAKEM’ de yine çok faydalı bir çalışmaya imza atıldı.

İŞKUR İl Müdürlüğü, Safranbolu Halk Eğitim Merkezi ve Safranbolu Belediyesi bünyesinde kurulan SAKEM Aşağı Tokatlı şubesinde engelli vatandaşlarımıza bakım kursu başladı.

Safranbolu Belediyesi olarak tüm hayır işlerine destek vermeye çalıştıklarını kaydeden Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; “ Safranbolu Belediyesi olarak, tüm güzel çalışmalarda yer almaya çalışıyoruz. Açtığımız kurslar ile de halkımıza faydalı olmaya çalışıyoruz. Bu anlamda da SAKEM Aşağı Tokatlı şubemizde açtığımız engelli vatandaşlarımızın bakımına yönelik ‘Engelli Bakım’ kursumuz başlamıştır. Şuanda kursumuza 27 kişi kayıt yaptırdı. Bu kursumuz 3 ay kadar sürecek. Gerçekten diğer kurslarımız gibi faydalı olacağına inandığımız bir kursun çalışmasına başladık. Bu anlamda kursiyerlerimizi beklemekteyiz. Bu konularda kendilerini geliştirmiş eğitmenlerimiz ile kursiyerlerimize hizmet verilecektir” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.