WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

İlk Kursiyerler Sertifika Almaya Hak Kazandı

Bu haber 15 Ocak 2015 - 16:00 'de eklendi ve 4.546 kez görüntülendi.

bom_ilyaİlk Kursiyerler Sertifika Almaya Hak Kazandı

Safranbolu Belediyesi tarafından uygulanan ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından desteklenen “Mobilya ve Ahşap Eşya Üretimi Teknoloji ile Canlanıyor’ projesi ilk kursiyerleri sertifika almaya hak kazandı.

Mobilya ve Ahşap Eşya Üretimi Teknoloji ile Canlanıyor, projesi ile 14 kursiyerin sertifika almaya hak kazandığını ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy; “Geçtiğimiz aylarda başlatmış olduğumuz bu kurs ile güzel çalışmalara imza atmaktayız. Şimdi ilk kursiyerlerimiz sertifika almaya hak kazandı. İkinci grup kursiyerlerimizin kayıtları da başladı. Şuanda 16 kursiyerimiz kayıt yaptırdı. Bu kursumuz mart ayı sonu gibi bitecek. Nitelikli bir iş gücüne sahibiz. Üniversite mezunu, lise mezunu anlamında iş gücü şehrimizde mevcuttur. Açacağımız bu kurs bölgemizin esas ihtiyaç duyduğu ve olmazsa olmazı olan nitelikli iş gücünü üretime sevk etmeye dönük bir çalışmayı içermektedir. Amacımız bölgemiz insanın iş bulmasını daha da kolaylaştırmaktır. Yapacağımız kurslar ile bölgemize, insanlarımıza faydalı olmaya çalışıyoruz” dedi.

Aksoy, açıklamasının ardından; “Ben bu anlamda bizlere destek veren BAKKA Genel Sekreterliğine, Safranbolu Kaymakamlığı’na, Halk Eğitim Merkezi’ne çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel ve anlamlı işlere imza atıyoruz. Çalışmalarımız tüm hızı ile devam edecek” dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.