WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

[jwplayer mediaid=”13955″]Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sedat Namal görevinden istifa etti. Namal bugün Ticaret ve Sanayi Odası’nda Meclis üyelerinin ve oda yöneticilerinin katılımı ile düzenlediği basın toplantısında milletvekili aday adayı olmak üzere görevinden istifa ettiğini açıkladı. Namal Oda rozetini Meclis Başkanı Timurçin Saylar’a ve başkanlığı da Meclis üyelerinden yaşı dolayısıyla Erol Karadeniz’e bıraktı.

Sedat Namal bugüne kadar milletvekili aday adayı olması yönünde kendisine yoğun bir istek olduğunu söyledi, diğer yandan ise bu kadar erken görevinden istifa etmesinin ise söz aldığı anlamına gelmemesi gerektiğini belirtti.

SEDAT NAMAL İSTİFA ETTİ

[jwplayer mediaid=”13955″]Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sedat Namal görevinden istifa etti. Namal bugün Ticaret ve Sanayi Odası’nda Meclis üyelerinin ve oda yöneticilerinin katılımı ile düzenlediği basın toplantısında milletvekili aday adayı olmak üzere görevinden istifa ettiğini açıkladı. Namal Oda rozetini Meclis Başkanı Timurçin Saylar’a ve başkanlığı da Meclis üyelerinden yaşı dolayısıyla Erol Karadeniz’e bıraktı. Sedat Namal bugüne […]

4.737

BU VIDEOLARDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

3 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Ahmet İncebacak05 Şubat 2015 / 15:25Cevapla

Hiç kimse sormadığı halde “Bu kadar erken görevinden istifa etmesinin ise söz aldığı anlamına gelmemesi gerektiğini belirtti.” diyerek, “Söz aldım haaaa, en güçlü aday benim” demek istiyor.

ŞAHİN YARAŞIR08 Şubat 2015 / 18:33Cevapla

Sayın Sedat Namal’ın istifa ederek siyasete atılması Karabük’ümüz adına hayırlı olur inşallah. Sayın Namal’ın Milletvekili aday adayı çalışmalarında mensubu olduğu siyasi partinin kendisini dikkate alabileceği aşikardır. Sonuç ne olursa olsun Karabük’ümüz kazanacaktır. Diğer illerde yapılan siyasi çalışmalarda öne çıkan husus, o bölgenin tüm siyasetçilerinin ılımlı siyaset yaparak en iyisinin öne çıkmasını sağlamaktadırlar. Böylelikle de en öne çıkan siyasetçi vekil olduğunda temsil ettiği iline ve bölgesine daha çok hizmet etme imkanını bulabilmektedir. Sayın Namal bölgesinin sevilen ve sayılan en genç siyasetçidir. Tüm kesimleri kucaklayacağından kuşkumuz yoktur. Karabük’ümüzde birlik ve beraberlik günüdür.

h. eren10 Şubat 2015 / 22:46Cevapla

Aday yapılmayacak kendisi. Boşuna yüzünü eskitiyor.