WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

ÇETİNKAYA ALMANYA’DAN BİLDİRDİ

Bu haber 13 Şubat 2015 - 18:19 'de eklendi ve 4.666 kez görüntülendi.

14 ŞUBAT’TA YANİ YARIN ALMANYA’DA KARABÜKLÜLER SEVGİ GECESİ DÜZENLENİYOR. GECENİN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI İÇİN ALMANYA’YA GİDEN B RTV YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET ÇETİNKAYA TELEFON HATTIMIZDA SON HAZIRLIKLARIN TAMAMLANDIĞINI SÖYLEDİ. ÇETİNKAYA AYRICA BU ETKİNLİK İLE İLGİLİ ÇIKARILAN DEDİKODULARA DA CEVAP VERDİ VE “BURDA BÜYÜK BİR HEYECAN VARKEN KARABÜK’TE BAZI İNSANLARIN BUNU SABOTE ETMEYE ÇALIŞMASI KISKANÇLIKTAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİLDİR” DEDİ[jwplayer mediaid=”14032″]

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Gercek Karabüklü14 Şubat 2015 / 23:04Cevapla

Bence Sayin Vergili gelmemekle isabetli bir karar almis. Nedenine gelirsek Türkiyede toplam olarak 7 veya 8 Yenice var. Bu dernekte basina Karabük ü ilave olarak koymus ama faaliyet ve üye durumuna bakilirsa Yenicelilerden olusuyor. Sözün kisasi Karabük Belediye Baskani degilde Yenice Belediye Baskani neden gelmemis ona bakmali.