WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

GENEL SEKRETER MEHMET UZUN TOKATLI KANYONUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Bu haber 16 Şubat 2015 - 14:56 'de eklendi ve 6.161 kez görüntülendi.

UZUN_HGENEL SEKRETER MEHMET UZUN TOKATLI KANYONUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Genel Sekreter Mehmet Uzun 18.02.2015 Çarşamba günü ihalesi yapılacak olan Safranbolu İlçesi İncekaya Köyü Su Kemeri Mevkiindeki- Tokatlı Kanyonu ve Yürüyüş Parkuruna giderek incelemelerde bulundu.

Genel Sekreter Mehmet Uzun; “İncekaya Köyü Su kemeri mevkiinde bulunan Tokatlı Kanyonu Yürüyüş parkurunun Çarşamba günü ihalesini yapacağız. İhalesi yapılacak olan Tokatlı Kanyonu Yürüyüş parkurunda Ağaç merdivenler yaparak ziyaretçilerin daha rahat gezmelerini sağladık. Daha önce çıkmış olduğumuz ihaleyi bir yıllık olarak yapmıştık. Süre az olduğu için katılımcı olmada. Şuanda İl Genel Meclisimizin almış olduğu karar gereğince 5 yıllık ihaleye çıkıyoruz bu işlerle ilgilenen vatandaşlarımızın ihaleye katılmasını bekliyoruz. Kış ayı olmasına rağmen özellikle hafta sonları Safranbolu ve Cem Terası ziyarete gelen turistler burayı da ziyaret etmeden gitmedikleri görülmektedir. Burada nöbet tutan personelimizden aldığım bilgiye göre Pazar günkü ziyaretçi sayısı 360 civarında. Bu mevsimde bu kadar bir yoğunluk olursa diğer aylarda ki ziyaretçi sayısının daha fazla olacağını tahmin etmekteyiz. Burayı işletecek olan işletmecinin çevreyi bozmadan güzelliği yaşatacak şekilde devam etmesi gerekmektedir. Onun için Çarşamba günü bu işe gönül veren işletmecileri  ihaleye katılmalarını bekliyorum.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.