WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Başkan Vergili’den YGS’ye Girecek Tüm Öğrencilere Başarı Mesajı

Bu haber 14 Mart 2015 - 12:19 'de eklendi ve 3.758 kez görüntülendi.

ver_giliBaşkan Vergili’den  YGS’ye Girecek Tüm Öğrencilere Başarı Mesajı

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili 15 Mart 2015 Pazar günü yapılacak olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesinde bir mesaj yayınlayarak, sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

Belediye Başkanı Rafet Vergili vatandaşlardan, Pazar günü yapılacak sınav saatlerinde gürültü kirliliğinin yapılmamasını, sessizliğin olmasını isteyerek gençlerin bu ortamda başarılı olacaklarına dikkat çekti. Başkan Vergili; “Yıllar boyu emek verdikleri eğitim yaşamlarının bundan sonraki en üst seviyesi olan üniversite hayallerinin de gerçekleşmesini temenni ediyorum. Bu noktada ailelerin, ortaöğretim kurumlarının ve öğrencilerin üzerine düşeni yapması, başarıyı mutlak kılacaktır. Hedefini gören öğrenci her zaman başarıya kilitlenecek ve önce ailesinin, sonra okulunun ve şehrimizin gururu olacaktır. Bu vesileyle öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren tüm öğretmenlerimiz ve ailelerine teşekkür ediyor, sınava girecek öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Mesajının son bölümünde ise Başkan Vergili, öğrencilerin motivasyonlarının etkilenmemesi için hemşehrilerinin daha duyarlı davranması ve sınav sırasında sessizliğin korunması gerektiğini belirtti.

Ayrıca, Karabük Üniversitesinde YGS’ye girecek öğrencilere 2 adet ücretsiz otobüs tahsis edildi. 15 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) girecek öğrencilere Karabük Belediyesi, Karabük Üniversite girişine 2 adet otobüs tahsis ederek,  kampüs alanı içersine öğrencilerin sınava güvenli ve huzurlu bir şekilde ulaşımını sağlayacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.