WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

İSMAİL TİFTİK VEFAT ETTİ

Bu haber 16 Mart 2015 - 16:42 'de eklendi ve 6.504 kez görüntülendi.

is_maÇERKEŞ ÇOK PROGRAMLI LİSESİ MÜDÜRÜ EFLANİLİ HEMŞERİMİZ İSMAİL TİFTİK VEFAT ETTİ. TİFTİK BUGÜN ESENTEPE MESCİD-İ AKSA CAMİİNDE İKİNDİ NAMAZINA MÜTEAKİP KILINAN CENAZE NAMAZININ ARDINDAN BEŞBİNEVLER AİLE MEZARLIĞINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Komşu ilçemiz Çerkeş 19 Mayıs Çok Programlı Lisesi’nin Müdürlüğünü yapan 41 yaşındaki İsmail Tiftik 2 gün önce üst solunum yolları enfeksiyonundan dolayı Karabük Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Tiftik vefat etti. İsmail Tiftik evli ve 2 çocuk babasıydı. Bugün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, Karabük ve Çerkeş Milli Eğitim Müdürleri, eğitim camiası ve çok sayıda seveni katıldı. İsmail Tiftik’e Allah’tan rahmet, ailesi yakınları ve sevdiklerine başsağlığı dileriz.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.