WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

GASTROENTROLOJİ’de Hekim Sayımız Arttı…

Bu haber 01 Nisan 2015 - 11:06 'de eklendi ve 3.180 kez görüntülendi.

gast_ro

GASTROENTROLOJİ UZMANI DR. MEHMET ALİ ERDOĞAN KARABÜK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE GÖREVİNE BAŞLADI.

61 Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası ile ilimize atanan Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Mehmet Ali Erdoğan Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevine başladı.

Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan Dr. Erdoğan; “ İlimize atanalı kısa bir süre oldu ancak görev yapacağımız hastane oldukça güzel ve akıllı olarak inşa edilmiş. Bir uzmanımızla beraber çalışacağız, şimdilik planlamasını yapıyoruz. Halkımıza en iyi şekilde hizmet edeceğiz” dedi.

Karabük Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri İsmail Kara; “Gastroenteroloji uzmanımız görevine başladı, halkımızın yoğun olarak müracaat ettiği bir branşta hekim sayımızın artması daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmamızı sağlayacaktır. Eğitim ve Araştırma Hastanesinin hekim kadrosunu gün geçtikçe geliştireceğiz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.