WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

AK PARTİ 2. SIRA ADAYI SEDAT NAMAL’A KARŞILAMA…

Bu haber 08 Nisan 2015 - 12:48 'de eklendi ve 4.274 kez görüntülendi.

[jwplayer mediaid=”15177″]AK Parti Karabük Milletvekili Adayı Sedat Namal, “Seçimlerde ilimizin plakası olan 78 oranını yakalamak istiyoruz. Yani yüzde 78’i yakalamak istiyoruz” dedi.

Partisinin il başkanlığı önünde toplanan vatandaşlara hitap eden Namal, bir dizi sürecin ardından AK Parti Genel Merkezi’nin kendisini aday gösterdiğini söyledi. Aday adaylığı sırasında herkesin destek ve duasını aldıklarını belirten Namal, “Diğer partilerin adaylarında da başarılar diliyorum. Nasip olduğu zaman Karabük’ün milletvekili olacağız. Bu davaya inanan insanlar olarak bizim anlayışımız bu şekildedir. Karabük’e hizmet bizim ana vazifemizdir. Yöre, bölge ve insan ayırmadan bunu yapacağız” diye konuştu. Kendisini arayan herkese teşekkür eden Namal, şöyle devam etti: “Bana destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonraki görevimiz çalışmak. ‘Durmak yok yola devam’ diyoruz. Bu siyasi bir yarıştır. Seçimlerde ilimizin plakası olan 78 oranını yakalamak istiyoruz. Yani yüzde 78’i yakalamak istiyoruz. Herkese çok teşekkür ediyorum.”

Namal, konuşmasının ardından parti binasına çıkarak, AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar ve Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kaya ile birlikte tebrikleri kabul etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
ATAKAN KARTAL08 Nisan 2015 / 16:18Cevapla

Sayın Namal siz bu Eski belediye başkanı Hüseyin ERER diye bir zat vardı onun zamanında 2 yıl belediye başkan yardımcılığı yaptınız.Soruyorum size bu Terminalin karşısısına bir 500 milyara malolan(500000 tl) bir şelale yapıldı tam bir hezimetti çalışmadı rafet vergili yıktıda yeniden adam etti bunda imzanız YADA AKIL HOCALINIZ varmıydı.yada 5000 evler mahallesine giriş için KARAYOLU üzerine türkiyenin soldan girişli deli saçması bir VİYADÜĞÜNÜ BELEDİYE YAPTI bunda imzanız yada akıl hocalınız varmıydı.yeşilmahalleye belediye binası adı altında yarışma yaptırdınız yok ödüllü proje diye akıl fukarası saçma sapan kanalisazyonu ve pis su giderlerini bile motopomblarla( elektrik sarfiyatı)çekilen 12 TRİLYONA MALOLAN(12000000 TL) BİR HEZİMET BİNA YAPTINIZ HATTA KULLANAMADINIZ BİLE VATANDAŞIN PARASINI HEDER ETTİNİZ KARABÜĞE VAKİT KAYBETTİRDİNİZ BURDA PAYINIZ VARMIYDI.EN ÖNEMLİSİ Türkiyenin hiçbir ilinin kabul etmediği MARCZİNG DENİLEN GERİ DÖNÜŞÜM FABRİKASININ KARABÜĞE KAZANDIRILMASINDA HATTA HAMMADDESİNİDE SİZİN SAHİBİ OLDUĞUNUZ 20 YDA 25 ADET KAMYON FİLOSONUN ÇEKTİĞİ BU ZEHİR KUSAN ÖLÜM FABRİKASININ KARABÜĞE KAZANDIRILMASINDA PAYINIZ VARMIYDI.UZUN LAFIN KISASI SAYIN NAMAL SİZİ SAMİMİ BULMUYORUM.KARABÜKTE SİYASET YİNE YANLIŞ OKUNULDU.KARABÜK HALKI İSTEYİN KARDEŞİM.EMEKLİ İSTE KARDEŞİM.BİZDE KARABÜKTEN ANKARAY A 1 SAAT 15 DAKİKA SÜREN YÜKSEK HIZLI TRENLE VARMAK İSTİYORUZ DEYİN BİZİM BİR ESKİŞEHİRDEN BİR KONYADAN NEYİMİZ EKSİK DEYİN HATTA FAZLALIĞIUMIZ BİLE VAR RAYI VE HIZLI TREN TEKERİNİ BİZ ÜRETİYORUZ DEYİN.KARABÜK GEREDE KIZILCAHAMAM ANKARA yüksek hızlı tren projesi YHT İSTİYORUZ DİYE HAYKIRIN.HAVAMIZ PİS DEYİN YETER ARTI KARDEMİR KAPASİTE ARTIRMASIN BUNA çed raporu verilmesin deyin bu şehre sanayiye yönelik havayı kirletmeye yönelik projelere olur verilmesin ve ÇED raporu verilmesin diye siyasilere haykırın.ey emekşi çoluğun çoçugun iş aş peşine gidiyorum diye hepsi gurbette admalar istanbula MARMARAY YAPIYORLAR HATTA 3 KÖPRÜ SANKİ BÜTÜN TÜRKİYEYİ İSTANBULA GÖÇ ETTİRECEK GİBİ YANLIŞ POLİTİKALAR GÜDÜYORLAR .ANADOLU ŞEHİRLERİNDEN İSTANBUL ANKARA VE İZMİRE GÖÇÜ DURDURACAK PROJELER ÜRETİLMEDİĞİ SÜRECE BU ÜLKE İFLAH OLMAZ.YAP ANKARA KARABÜK ARASI yüksek hızlı treni YHT BAK GÖR O ZAMAN BÜTÜN BARTIN ZONGULDAK VE KASTAMONU KARABÜK İLİNİ GEÇİŞ ÜSTÜ OLARAK KULLANIYORMU KULLANMIYORMU.ÇÜNKİ KARBÜK BU 3 İLEDE 100 KM VE 1 SAAT UZAKLIKTA.KISACASI SAYIN NAMAL SİZDEN MİLLETİN VEKİLİ OLACAĞINIZI DÜŞÜNMÜYORUM….