WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Osman KAHVECİ’den Safranbolu TSO’ya ziyaret

Bu haber 11 Mayıs 2015 - 19:25 'de eklendi ve 3.374 kez görüntülendi.

S_TSOOsman KAHVECİ’den Safranbolu TSO’ya ziyaret

Karabük AK Parti 24.Dönem Milletvekili ve 25.Dönem Milletvekili Adayı Osman KAHVECİ ve AK Parti yönetimi, Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet ŞAHİN, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami ACAR ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

Ziyaret esnasında konuşan KAHVECİ ”Türkiye’nin geleceği için çok önemli günlerden geçiyoruz, bu önemli günlerden bir tanesi de 7 Haziranda gerçekleşecek. Büyüyen gelişen Türkiye’nin daha da ileri gitmesi için istikrar şart, istikrar olmadığı dönemleri hiçbirimiz hatırlamak bile istemiyoruz.2023 hedefiyle ilerlediğimiz bu yolda sizlerin desteğini bekliyoruz” dedi. Meclis Başkanı Ahmet ŞAHİN ”Sn Kahveci hem Orman Genel Müdürü olarak hem de Milletvekili olarak Karabük’e katkıları olmuştur kendisine teşekkür eder adaylığı süresince başarılar dilerim.7 Haziran seçimleri ülkemiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum”dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami ACAR” Sn vekilimize ziyareti için teşekkür eder adaylığı süresince başarılar dilerim” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.