WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Vergili’den, Kardemir Genel Müdürü Ünal’a Teşekkür

Bu haber 06 Ekim 2017 - 12:20 'de eklendi ve 6.120 kez görüntülendi.

Çevre ve hava kirliliği konusunda Kardemir’e eleştirilerde bulunan belediye başkanı Rafet Vergili’nin açıklamalarının ardından Kardemir Genel Müdürü Ercüment Ünal da BRTV’ye özel yaptığı açıklamada “çevre konusundaki hassasiyette başkanla aynı noktayız” demişti. Başkan Vergili de sosyal medya hesabından Ünal’a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Rafet Vergili geçtiğimiz gün bir basın toplantısı düzenleyerek önümüzdeki bir buçuk yıllık faaliyetlerinin başına çevre ve hava kirliliği ile mücadeleyi koyacağını belirtmiş ve Kardemir ile Marzinc’e yönelik ciddi eleştirilerde bulunmuştu.

Kardemir’i çevre yatırımları konusunda gerekenleri yapmaya davet eden Vergili Çevre Müdürlüğünü de bu konuda göreve davet etmişti.

Başkan Vergili’nin bu açıklamalarının ardından pek çok konuda olduğu gibi kentin tüm sorunlarına bir sivil toplum örgütü gibi yaklaşan ve yayıncılık politikasını çözüm odaklı hale getiren BRTV çevre ve hava kirliliği ile ilgili bu tartışmalarda da aynı tavrı gösterdi. BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya tartışmaların büyümesi yönünde yayınlar yapmak yerine Karabük’ün yaşadığı bu sorunu çözme yönünde adım atarak, Kardemir Genel Müdürü Ercüment Ünal’ın konuyla ilgili çok samimi olarak hassasiyetlerini dile getirdiği açıklamalarını ekranlara taşıdı.

Ercüment Ünal BRTV ‘ye özel yaptığı bu açıklamada; “Kardemir’de çevre yatırımlarımız devam ediyor. Çevre Bakanlığı, Karabük Valiliği, Karabük Belediye Başkanlığı ve Karabük Çevre il Müdürlüğü ile sürekli temas halindeyiz. Çevre Bakanlığından müsaadesini aldığımız takvime göre, çevre yatırımlarımız devam etmektedir. Çevre konusundaki hassasiyeti konusunda Belediye Başkanı Rafet Vergili ile aynı noktadayız. Başkanın bu hassasiyeti çevre yatırımlarımızın planlanan ve Çevre Bakanlığının kurumumuza verdiği süre içinde tamamlanması konusunda faydalı olacaktır.” Demişti.

Kardemir Genel Müdürü Ercüment Ünal’ın bu açıklamalarına karşılık Belediye Başkanı Rafet Vergili de sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yazdı.

Vergili; “KARDEMİR A.Ş Genel Müdürü Sayın Ercüment ÜNAL’ın BRTV Televizyonumuzda çevre yatırımlarıyla ilgili yaptığı açıklamaları memnuniyetle izledim. Sayın Genel Müdüre, başlattığımız “Daha yaşanabilir bir Karabük” mücadelemize gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ediyor, çevre yatırımlarının en kısa sürede tamamlanmasını temenni ediyorum….” dedi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.